• https://www.facebook.com/izmirdiyanet-sen.org
  • https://www.twitter.com/nail hoca çelik
  • https://www.youtube.com/nail hoca çelik

İYİ Kİ DİYANET-SEN VAR İYİ Kİ DİYANET-SEN’LİYİM Sendikacılık edep dairesinde yapılırsa değerlidir. Diyanet-Sen dünyanın ilk din görevlileri sendikasıdır.

İYİ Kİ DİYANET-SEN VAR İYİ Kİ DİYANET-SEN’LİYİM
Sendikacılık edep dairesinde yapılırsa değerlidir. 
Diyanet-Sen dünyanın ilk din görevlileri sendikasıdır. 4688 sayılı Memur Sendikaları kanununun 11. hizmet kolu olarak yasaya girmesinin altında Diyanet-Sen’in emeği ve çabası vardır. 21 yıllık yetki tarihi boyunca onlarca kazanıma imza atmış bir Diyanet-Sen dünden bugüne durmadan ileriye hep ileriye düsturuyla hareket etmiştir. 
Türkiye’de tüm illerde açık ara yetkili olmasının verdiği sorumluluk bilinciyle sadece üyesinin değil Din gönüllüsünün hizmetinde olmayı şiar edinmiştir. Bu çerçevede tüm illerde Şubeler ve temsilcilikler eliyle her gün üyelerine hizmet etmektedir. Diyanet-Sen geniş bir hizmet ağı oluşturmayı, İdare ile Din gönüllüsü arasında köprü vazifesi görmektedir. 
Depremlerden su baskınlarına, Gazze’deki İsrail katliamının telin edilmesinden oradaki kardeşlere yardım ulaştırılmasında, yanlarında olup gönüllerine dokunulmasından onlarla hemhal olmak üzere alanda çalışan bir Diyanet-Sen var. 24 saat alanda 24 saat hizmete amade…
Diyanet-Sen Akademide din görevlilerinin sınavlara hazırlanmasından, Deneme sınavlarına, Alanda Din görevlilerinin sorunlarının araştırılmasından gerekli mercilere iletilmesinde; hep Diyanet-Sen var.
Ülkemizin en ücra köşesinde görev yapan değerli kardeşlerimizin sorunlarının Kurum İdari kurullarında konuşulmasından, Toplu Sözleşme masasına taşınmasına; çözümler üretmekten ve sunmaktan bunları kayıt altına aldırmaya binlerce iş ve işlemin altında Diyanet-Sen’in imzası var. 
Din ve Toplum, Kadın ve Toplum, Vakıf ve Toplum ile Diyanet-Sen Çocuk dergileriyle diyanetsen.org.tr internet sitesiyle, diyanetsenakademi , Diyanetsen youtube sayfası ve sosyal medya hesapları ile geniş bir yelpazede Din görevlisine hizmet etmeye devam eden güçlü bir yapı var. 
Diyanet-Sen hukuk bürosu haftanın 5 günü her saatte sadece üyelerine değil tüm din görevlilerine hitap etmeye devam ediyor. Dava açıyor, soruşturmalara hukuki cevaplar hazırlıyor. Ayda 600 ‘ün üzerinde dosya inceliyor. 
Diyanet-Sen’in Genel başkanı Din Görevlisini temsil ederken gece ve gündüz mefhumu gözetmiyor. Genel başkan yardımcıları üyeleri ile kendi alanları ile ilgili sürekli üretmek ve en doğruya yönlendirmek üzere mesai harcıyor. Şube başkanları, Şube yönetimleri, İlçe temsil heyetleri alandalar. Sadece Diyanet-Sen üyelerinin değil tüm Din görevlilerinin hizmetinde olarak, Promosyonlardan, pikniklere; moral ve motivasyon gezilerinden, konferanslara, Dünyanın zalimi İsrail’in protesto edilmesinden, Gazze ile ilgili çalışmalarda öncülük edilmesinde hep ön saflarda durulmasında öncülük etmektedirler. Diyanetsen Sosyal medyasında yapılanların özeti bile baş döndürmeye yeter de artar. 
Diyanet-Sen ötekileştirici bir dilden ziyade birleştirici bir dili tavsiye etmeye devam ediyor. Vurmadan, kırmadan, dökmeden sadece hak ve hukuk ekseninde davranmaya özen gösteriyor. Ben dili değil BİZ dili ile ümmetçi ve insan öncelikli adımlar atmaya devam ediyor, devam edecek. En küçük sıkıntıda üyesinin yanında diklenmeden dük duran Diyanet-Sen var. Ve görünen o ki Dik duran Diyanet-Sen bazı dostları rahatsız ediyor. 
Sendika kasasını giren her kuruşun hesabını verebilecek, gelen her kuruşu beytülmal anlayışıyla muhafaza eden ve Üyesinin emrine harcayan bir Diyanet-Sen var. Dünyanın en güçlü konfederasyonu Memur-Sen’in bileşeni, Uluslararası sendikalar konfederasyonu kurucusu ve Başkanı (ILS) Memur-Sen’in yetkide besmelesi…
Tevazusuyla her ilde “EVET İŞTE SENDİKACI BUDUR” Denen bir idareci kadrosuna sahip Diyanet-Sen Dün olduğu gibi bugün ve yarın da hizmetine devam edecektir. 21 yıldır olduğu gibi gelecekte de Diyanet-Sen bu kutlu davanın yüklenicisi ve neferi olacaktır. 
Diyanet-Sen’in düsturu “Sen yoksan Biz bir eksiğiz” dir. “Din Görevlisine hizmet Dine hizmettir.” deyip her daim din görelisinin emrinde olmaya devam edeceğiz. 2024 Üye tespitlerine göre 89,874 üye ile açık ara önde bir sendika olan Diyanet-Sen dün gönüllüsünün güvenini boşa çıkarmadı, Çıkarmayacak. 
İyi ki Diyanet-Sen var iyi ki Diyanet-Sen’liyim…
        Nail Çelik
İzmir Diyanet-Sen
2 Nolu Şube Başkanı


25 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret489806
Üyelik Girişi
ÜYELİK

SİTE MENÜSÜ