• https://www.facebook.com/izmirdiyanet-sen.org
  • https://www.twitter.com/nail hoca çelik
  • https://www.youtube.com/nail hoca çelik

2012 YILI İZMİR DİYANET-SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

İzmir  Diyanet-Sen il divan toplantısı yapıldı. 26.02.2012 tarihinde İzmir Hasan Sağlam Öğretmen evinde gerçekleştirilen il istişare  divan toplantısı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Toplantıya ilgi büyüktü.

  26/02/2012 tarihinde  gerçekleştirilen toplantıya Genel merkez yöneticileri,Mehmet Ali Güldemir,Mehmet Ali Omurca,Cebrail Yakışır,Ali Bayır katıldılar.Memur-Sen İl Başkanı Abdürrahim Şenocak, Büro Memur-Sen İl Başkanı Mücahit Sami Uçar, Manisa  Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Özdemir,Prof Dr. Rıza Savaş,Ak parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait,Konak İlçe Müftüsü Zeki Aksoy davetliler arasındaydı.

  Konak Hüsnü Ataberk Camii İmam-Hatibi Hafız Muhammed Öztürk Hoca’nın Kur’an tilaveti’nin arkasından İl Başkanı İbrahim Güzeldağ  toplantıyı açış ve misafirleri selamlama konuşması yaptı.İbrahim Güzeldağ şöyle dedi;”Bizler Diyanet-Sen  mensupları olarak büyüdükçe sorumluluğumuz artmakta ve bu sorumluluğumuzun bilincinde olarak zaman zaman istişare toplantıları yapmaktayız.Bu gün sizler buradasınız bizleri çok memnun ettiniz.Sizlerin burada olması bize güç verecektir şevkimizi artıracaktır.Geldiğinizden dolayı teşekkür ederim”diyen Güzeldağ  “Sen yok’san bir eksiğiz” diyerek  sendikaya üye yapma’nın gerekliliğini vurgulayan konuşmasını sonlandırdı.

  Memur-Sen İl Başkanı Abdürrahim Şenocak’ta yaptığı konuşmada  Sendika’nın gerekliliğinden ve muhakkak üye kayıtlarımızın yapılıp Sendikamızın Yetkisi’nin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

 Konak İlçe Müftüsü Zeki Aksoy’da bir selamlama konuşması yaptı.Zeki Aksoy şöyle dedi “Bizler hizmet etmek için sizinle beraberiz.Hiç bir zaman bir görevlimizin sıkıntıya düşmesini istemeyiz.Ve şundan emin olun ki  Konak Müftüsü olarak  bütün Din görevlilerimizin yanında ve  onlarla beraber hizmet etmekten mutluluk duyacağım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Prof Dr. Rıza Savaş Hoca; “İslam da  Hak Mücadelesini konu alan bir konuşma yaptı.İzmir Akparti Milletvekili Rıfat Sait’de” Memur-Sen Konfederasyonunun kendileri için çok önemli olduğunu  ve Sendikalara çok değer verdiklerini,hak mücadelesi yapan Sendikaların muhakkak yaşaması gerektiğine değinerek;” Bizler sizin hizmetinizdeyiz”dedi.

  Aliağa Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Gazali Ateş'te yaptığı konuşma da şöyle dedi:" Sendikamızın daha iyi işler yapması için herkesin elinden geleni yapması lazım geldiğini ve  Genel Merkezin de bizlerle devamlı irtibat halinde olmasını söyledi"

 

  Genel Mekez yönecileri’nin konuşmaları,İlçe  Temsilcileri  ve üyelerin konuşmalarının ardından sorulan sorulara verilen  cevapların ardından topluca fotoğraf çekimi yapılarak toplantı sona erdi

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 



3195 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ÜYELİK

SİTE MENÜSÜ