• https://www.facebook.com/izmirdiyanet-sen.org
  • https://www.twitter.com/nail hoca çelik
  • https://www.youtube.com/nail hoca çelik

2013 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLIYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı, İl ve İlçe müftülüklerine gönderdiği yazı ile 2013 yılı umre si 28 Aralık 2012 Çarşamba günü başlayacağını bildirildi.

İlk tur umre yolculuğunun ise 26 Ocak 2013 Cumartesi gününden itibaren başlayacağını belirtildi.

Vatandaşlarımız umre hakkındaki her türlü bilgiyi İl ve İlçe Müftülüklerimizden alabilecekler. 2013 yılı umre kayıt ücretleri, Suudi Arabistan’ın belirleyeceği otel ve uçak bilet fiyatlarına göre belirleneceği için henüz net değil. Ancak geçen yılın fiyatlarına yakın bir fiyat açılanacağını beklemekteyiz."
Din Görevlisi olarak gidecek olanlar için, “Bu yıl da grup oluşturan görevlilere tercihen görevlendirme imkânı sağlanacaktır. Ancak; söz konusu görevlendirmelerde Başkanlıkça yapılan MBSTS sınavlarından birisine katılmış olmak şartı aranacaktır. ”ifade edildi.




1600 kez okundu

Yorumlar

umre     01/12/2012 09:04

Selamun aleykum değerli kardeşlerim.Benim merak ettiğim konu şu.Ben nacizane 6 senedir grup toplıyorum. 40 kişi toplandığında neden eşimizle birlikte gitmiyoruz.Bu konuda başkanlığa iletilirse memnun olacağım.birde görevli eşlerine yada çocuklarına indirim yapılmıyor.Bu konudada bilgilendirirmisiniz.Çalışmalrınızda başarılar diliyorum.Sendikamızla gurur duyuyorum.Allaha emanet olun.
idris Akkuş

ÜYELİK

SİTE MENÜSÜ