• https://www.facebook.com/izmirdiyanet-sen.org
  • https://www.twitter.com/nail hoca çelik
  • https://www.youtube.com/nail hoca çelik

2012 YILI GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı, Konfederasyon Genel Merkezi Mehmet Akif İnan Salonu'nda yapıldı. Toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, bundan sonra yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantının açılışında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, bağlı sendikalarla birlikte birçok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Ortak akıl mitingleri, Uluslararası Anayasa ve Demokrasi Kongreleri ile referandum sürecinde yapılan çalışmaların hiçbir zaman unutulmayacağını ifada eden Gündoğdu, "Her zaman dile getirdiğimiz şekilde, hem değerler sendikacılığı yaptık, hem kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini koruduk. Bunu, güçlü Memur-Sen ailesi olarak başardık. Bunda payı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısında, daha önce Toplu Sözleşme ve Genel Mevzuat Sekreterleri toplantısında ele alınan 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikası Yasası'nda, 6289 Sayılı kanunla yapılan değişikliklere yönelik hazırlanan rapor değerlendirildi.

Toplantıda, konfederasyon ve bağlı sendikaların tüzüklerinin ilgili yasaya uyumlu hale getirilmesi için yapılacak değişikliklere dair genel başkan ve yönetim kurulu üyelerinin görüşleri alındı.

Toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,  bağlı sendikaların genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Diyanet-Sen’i temsilen Genel Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.



1218 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ÜYELİK

SİTE MENÜSÜ